PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Otuz Yıllık Tecrübe İle Yenice Esnaf ve Sanatkârlar Odası'na Aday

KuRt
01-02-2010, 09:57 PM
İlçemizin sevilen Esnaflardan Merhum Recep ABAOĞLU' nun küçük oğlu Cevdet ABAOĞLU'nun Yenice Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı seçiminde aday olduğu bildirildi. Otuz yıldır İlçemizde kundura ve konfeksiyon alanında hizmet veren Cevdet ABAOĞLU' nun adaylığı ilçemiz Esnaflarınca memnuniyetle karşılandı.

KuRt
01-08-2010, 02:55 PM
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Cevdet Abaoğlu’ndan Basın Açıklaması

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na aday olan ilçemizin sevilen esnaflarından Cevdet Abaoğlu yazılı bir basın açıklaması düzenledi. Cevdet Abaoğlu tarafından gazetemize gönderilen açıklama şöyle: “Değerli Yeniceli Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesi arkadaşlarımızın yoğun ısrar ve teveccühü üzerine aday olmaya karar verdik. Daha iyi yönetim, halka ve esnafa yardımcı olabilmek isteği ile bu zorlu göreve talip olduk. Daha şeffaf bir yönetim, Esnaf öğrencilerine burs vermek, Zor durumda olan esnafa yardımcı olmak, Üye aidatlarını asgari seviyeye indirmek, belge alımlarından ücret talep etmemek, esnaf odasının borçlarının kapatılması ve taahhüt edilmesi görevlerimiz anlayışıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Devletin hiçbir kurumuyla sorun ve problemleri olmayan şeffaf bir yönetim ve esnafına daha yakın bir yönetim anlayışıyla tüm kardeşlerimizin desteklerine ve oylarına talibiz” dedi. Cevdet Abaoğlu’nun yönetim listesini önümüzdeki günlerde açıklayacağı öğrenildi.

gönül
01-15-2010, 01:34 PM
allah yolunu acık etsın destegımız onunla

tuncay
01-15-2010, 02:44 PM
hadi hayırlısı cevdet bey efendi ve çalışkan bir esnaf...

EErGiNN
01-16-2010, 07:03 AM
cevdet abıyı sonuna kadar desteklıyorum
baskanlıga yakısan tek o var zaten