Orijinalini görmek için tıklayınız : eski bir yeniceli Sener Turk
sener
03-27-2010, 11:42 AM
s. aleykum 1987- 1994 yillari arasinda ismetpasa mahallesinde oturdum ismim sener burdan eski arkadaslarima komsularimiza kocak dolusu selamlar sevgiler lutfen beni taniyanlar iletisime gecsin hatirladigim bazi arkadaslarimin ismi Ercan Koymatli, Erhan Koymatli, EKrem, Murat ve Erkan Elieyioglu, Fikret, ve diger ismini hatirlayamatigim arkadaslar ve dostlar
s. aleykum 1987- 1994 yillari arasinda ismetpasa mahallesinde oturdum ismim sener burdan eski arkadaslarima komsularimiza kocak dolusu selamlar sevgiler lutfen beni taniyanlar iletisime gecsin hatirladigim bazi arkadaslarimin ismi Ercan Koymatli, Erhan Koymatli, EKrem, Murat ve Erkan Elieyioglu, Fikret, ve diger ismini hatirlayamatigim arkadaslar ve dostlar
As Şener abi. Hoşgeldiniz. Ben söylediğiniz kişileri tanıyorum soyismini de yazabilirsen selamını iletirim kendilerine.
sener
04-01-2010, 05:39 PM
ciger kardesim benim soy isim Turk herkese ese dosta benden kucak dolusu selam lar cogu arkadasin esin dostun ismini soy ismini unuttum taniyanlar hatirlayanlar selam olsun
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.